TOOLKIT

Gebruik de campagnemiddelen

Ziekenhuizen, academische centra, wetenschappelijke verenigingen en patiëntenorganisaties ondernemen al veel in het kader van ‘samen beslissen’. Met deze campagne proberen we al deze initiatieven te bundelen, om kennis te delen, maar ook om ze één gezicht te geven. Met een herkenbare uitstraling en een duidelijke boodschap: wij vinden ‘samen beslissen’ belangrijk.

De toolkit met campagnemiddelen is hier speciaal voor ontwikkeld. Download de PDF met alle beschikbare middelen en de specificaties.

download pdf

(2.3MB met uitleg, specificaties en prijslijst)

Direct te downloaden

Deze middelen zijn direct en gratis te downloaden. Vul eerst uw contactgegevens in, zodat wij u eventueel nog kunnen informeren of adviseren.

Aanvraag middelen

Onderstaande materialen zijn op aanvraag te verkrijgen. De advertorial materialen zijn kostenloos, maar in verband met beeldrecht niet direct zelf te downloaden.

Het 3D logo is te huur. Hiervoor worden geen kosten voor in rekening gebracht. Houd wel rekening met koerierskosten. Zelf een 3D logo aanschaffen of interesse in de gesprekstarter voor in de spreekkamer? Die kunt u ook via onderstaande aanvraagformulieren bestellen.


Advertorial materialenprijs p.s.
1€ 0,00

3D logo hurenprijs p.s.
1 stuk€0
Verzendkosten per zending vanaf:€ 110

Gesprekstartersprijs p.s.
1 stuk€ 12,71

Contact gegevens aanvrager

 
Aflever adres

 


Gebruikt u de toolkit?

Zet uw organisatie zich in voor samen beslissen? En gebruikt uw organisatie één of meer van onze campagnemiddelen? Dan kunt u hier uw organisatie aanmelden voor onze campagne. Zodat wij op onze website ook kunnen laten zien wat u allemaal doet.

TOOLKIT

 

Geïnteresseerd in de toolkit?

Omdat wij graag op de hoogte zijn van wie er meedoen aan de campagne, vragen wij hier een aantal contactgegevens. Zo kunnen wij u eventueel nog informeren of adviseren.

  

X